Peltosiemen etsii Markkinointikoordinaattoria

Peltosiemen etsii Markkinointikoordinaattoria

7.5.2021

Peltosiemen on yksi Suomen merkittävimmistä maatalouden kylvösiemeniä viljelijöille tuottavista ja markkinoivista toimijoista. Peltosiemenessä toimii eri puolella Suomea 40 maatilapakkaamoa. Teemme yhteistyötä laajasti sekä kotimaisten että ulkomaisten kasvinjalostajien kanssa, joten pystymme tarjoamaan suomalaisille viljelijöille kilpailukykyiset lajikkeet erittäin kattavasti. Kasvun myötä vahvistamme Peltosiemen Oy:n organisaatiota ja etsimme nyt

Markkinointikoordinaattoria

Odotamme sinulta
Maatalouden ja erityisesti kasvinviljelyn tuntemusta, työkokemusta, sisäisen ja ulkoisen viestinnän osaamista sekä erityisesti digitaalisen markkinoinnin kanavien hallintaa. Tehtävääsi sisältyy niin perinteisen kuin some-markkinoinnin suunnittelua ja toteuttamista käytännössä. Osallistut myös Peltosiemen Oy:n tuonti- ja vientitoimintaan ja osaat hoitaa monipuolisesti toimistotöitä. Sujuva englannin kielen taito on tärkeää tehtävässä onnistumisessa. Siemenkaupan aikaisempi tuntemus ei ole välttämätöntä, mutta se on selkeä etusi.

Tarjoamme sinulle
Monipuolisen ja mielenkiintoisen avaintehtävän, jossa työnkuvasi voi kehittyä oman osaamisesi ja tulevaisuuden tavoitteidesi mukaisesti. Saat hoitaaksesi vastuullisen kokonaisuuden, pääset vaikuttamaan Peltosiemenen kehittämiseen ja muodostat tiimin Peltosiemen Oy:n toimitusjohtajan kanssa. Tehtävää on mahdollista hoitaa pääasiassa etätyönä.
 

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si 28.5. mennessä sähköpostilla: timo.uusi-rauva@peltosiemen.fi
Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Timo Uusi-Rauva p. 040 7602777