Peltosiemen

Peltosiemen ry – Parasta Peltoon

Peltosiemenen syntysanat lausuttiin alkuvuodesta 1996, kun Savon seudulle perustettiin ’Peltosiemenet’ -hankintarengas. Samaan aikaan Pohjanmaalla aloitti toimintaansa ’Pohjanmaan siemen’ -niminen siementen tuotanto-oikeuksista neuvotteleva rengas. Vuotta myöhemmin nämä kaksi ryhmittymää yhdistyivät Peltosiemen ry:ksi.

Peltosiemen on nykyisin vahva ja tunnettu siemenkaupan toimija – kiitos niin aktiivisten jäsenpakkaamoiden kuin myös jalostajien ja lajike-edustajien, joiden kanssa yhteistyössä pystymme tarjoamaan viljelijöille kehityksen kärjessä olevia lajikkeita. Ohjenuoranamme uusia lajikkeita valittaessa on, että lajikkeiden sertifioiduilla siemenillä viljelijät voivat saada merkittävää lisäarvoa aikaisemmin viljelemiinsä lajikkeisiin verrattuna.

Nykyisin Peltosiemen ry:llä on 42 maatilapakkaajaa eri puolella Suomea. Pakkaajamme ovat itsekin aktiiviviljelijöitä ja heillä on omaa viljelykokemusta lajikkeistamme usein jopa ennen niiden kauppaantuloa – Pakkaajat osaavat neuvoa asiakkaitaan niin lajikevalinnassa kuin myös kasvukauden aikaisissa viljelytoimissa. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

Näiltä sivuilta löydät paljon tietoa – tärkeimpinä edustamamme lajikkeet ja pakkaamoiden yhteystiedot. Voit myös käyttää monipuolisia hakutoimintoja, jos etsit vaikkapa jotakin tiettyä lajiketta. Tutustu sivuihimme ja ota yhteyttä pakkaamoihimme!

Tutustu valikoimaamme

Öljykasvit

Palkokasvit

Nurmisiemenseokset

Nurmikasvit

Laaja pakkaajaverkostomme palvelee niin oikeassa lajivalinnassa kuin viljelytoimissa