Peltosiemen

Peltosiemen ry – viljelijältä viljelijälle!

Peltosiemenen syntysanat lausuttiin alkuvuodesta 1996, kun Savon seudulle perustettiin ’Peltosiemenet’ -hankintarengas. Samaan aikaan Pohjanmaalla aloitti toimintaansa ’Pohjanmaan siemen’ -niminen siementen tuotanto-oikeuksista neuvotellut rengas. Vuotta myöhemmin nämä kaksi ryhmittymää yhdistyivät Peltosiemen ry:ksi.

Tunnettu siemenkaupan toimija

Peltosiemen on nykyisin vahva ja tunnettu siemenkaupan toimija – kiitos niin aktiivisten jäsenpakkaamoiden kuin myös jalostajien ja lajike-edustajien, joiden kanssa yhteistyössä pystymme tarjoamaan viljelijöille kehityksen kärjessä olevia lajikkeita. Ohjenuoranamme uusia lajikkeita valittaessa on, että lajikkeiden sertifioiduilla siemenillä viljelijät voivat saada merkittävää lisäarvoa aikaisemmin viljelemiinsä lajikkeisiin verrattuna.

Palvelevat pakkaamot ympäri Suomen

Nykyisin Peltosiemen ry:llä on 40 maatilapakkaamoa eri puolella Suomea. Pakkaajamme ovat itsekin aktiiviviljelijöitä ja heillä on viljelykokemusta lajikkeistamme usein jo ennen niiden kauppaantuloa. Pakkaajat osaavat neuvoa asiakkaitaan niin lajikevalinnassa kuin kasvukauden aikaisissa viljelytoimissakin.

Laaja valikoima lajikkeita

Näiltä sivuilta löydät paljon tietoa – tärkeimpinä edustamamme lajikkeet ja pakkaamoiden yhteystiedot. Voit myös käyttää monipuolisia hakutoimintoja, jos etsit vaikkapa jotakin tiettyä lajiketta. Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä tai haluat pyytää tarjouksen, otathan rohkeasti yhteyttä pakkaamoihimme!

Öljykasvit

Palkokasvit

Nurmikasvit

Nurmisiemenseokset

Luomusiemenet