Nurmisiemenseokset

Peltosiemen_nurmiseokset_niitto_ProAgria

Nurmisiemenseokset

Peltosiemen-pakkaamoilta saat monenlaisia nurmisiemenseoksia. Voit valita yleisestä, koko ketjun kattavasta vakioseosvalikoimasta tai voit kysyä lähipakkaamoltasi heidän omia seoksiaan. Voit myös pyytää tarjousta omasta, juuri sinun tilallesi räätälöidystä seoksesta. Pakkaamomme ovat asiantuntijoita seosten rakentamisessa.

Peltosiemenen HiiSi® -hiilensidontanurmiseokset on suunniteltu monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin. Yhdistävänä tekijänä on saada aikaan mahdollisimman suuri maanpäällinen kasvustomassa ja yhtä lailla suuri ja syvälle ulottuva juuristo. Seosten hyvä jälkikasvukyky käynnistää hiilensidonnan nopeasti korjuiden jälkeen. Näin voidaan kasvimassaan sitoa kasvien tehokkaan yhteyttämisen ansiosta maksimaalisesti ilman hiilidioksidia. Seoksien laji- ja lajikevalinnoissa on hiilensidonnan lisäksi kiinnitetty huomiota myös siihen, että sadon määrä ja etenkin sen laatu on mahdollisimman hyvällä tasolla. Seosten suunnittelussa on hyödynnetty Luonnonvarakeskuksen asiantuntemusta.

Vakioseokset

Peltosiemen Basic

Edullinen yleisnurmiseos, jonka lajikkeet vaihtelevat pakkaamoittain

Yleisnurmiseos kahteen ja kolmeen niittoon

Peltosiemen Priima

Nuutti-timotei takaa erinomaiset sulavuusominaisuudet

Yleisnurmiseos kahteen ja kolmeen niittoon

Peltosiemen Extra

Timotei-nurminata-englanninraiheinäseos


Yleisnurmiseos kahteen ja kolmeen niittoon

Peltosiemen Tripla

Dorothy ja Nuutti -timoteiden yhdistelmällä suurta satoa

Yleisnurmiseos kolmeen niittoon

Peltosiemen Extreme

Kotimainen Karolina-ruokonata tuo seokseen talvenkestävyyttä

Ruokonataseos

Peltosiemen Maxi

Timotei-pohjainen apilanurmiseos


Apilanurmiseos

Peltosiemen Multi

Satoisa säilörehuseos, sisältää alsikeapilaa

Apilanurmiseos

HiiSi® -hiilensidontaseokset

Peltosiemen HiiSi® 2

Kahden ja kolmen niiton
hiilensidontaseos

Peltosiemen HiiSi® 3

Kolmen niiton hiilensidontaseos

Peltosiemen HiiSi® T

Hiilensidontaseos täydennyskylvöön

Peltosiemen LaidunHiiSi®

Hiilensidontaseos
laitumiin

Muut seokset
Räätälöidyt ja pakkaamoidemme omat seokset

Valmistamme nurmisiemenseoksia myös asiakastilojemme toivomusten mukaan. Räätälöity seos antaa mahdollisuuden tarkimpaankin hienosäätöön tilan peltojen kasvupaikkavaatimusten perusteella. Tärkein räätälöinnin tuoma hyöty on kuitenkin mahdollisuus vaikuttaa tilatasolla nurmirehun määrään ja etenkin sen laatuun.

Olemme hyvin joustavia räätälöityjen seosten toimittamisen suhteen. Seoskomponenttivalikoimamme on laaja sisältäen erikoisimmatkin lajit, ja toimitamme myös kohtalaisen pieniä seoseriä. Toimitamme myös palkokasvien ja viljan siemenseoksia kokoviljasäilörehun viljelyyn.

Moni pakkaamoistamme on kehittänyt asiakkaidensa kanssa yhteistyössä myös pakkaamokohtaisia vakioseoksia, jotka soveltuvat hienosäädettyinä juuri pakkaamon toiminta-alueen viljelyoloihin tai asiakaskunnan erityistarpeisiin. Kannattaa kysyä pakkaamoiltamme tarkemmin!