Ajankohtaista

Tervetuloa Koneagriaan!

Toivotamme kaikki Koneagrian näyttelyvieraat tervetulleiksi osastollemme Paviljongin aulaan. Tule tapaamaan pakkaajiamme ja tutustumaan siemenvalikoimaamme. Useita uutuuksia on esillä. Osastollamme päivystää myös kasvinjalostaja Mika Isolahti Boreal Kasvinjalostuksesta. Mika on osastollamme päivittäin klo 10-12

Peltosiemen kärkilajikkeet 2019

Peltosiemen Kärkilajikkeet 2019 on julkaisu on jaettu tänään Maaseudun Tulevaisuuden liitteenä. Esite sisältää tuoreet Viralliset lajikekokeiden tulokset (2011-18) ohrasta, kaurasta ja kevätvehnästä sekä kuvaukset lajikkeista mitä Peltosiemen pakkaajilla on tarjolla näistä lajeista. Mukana on myös lyhyt esittely valkuais- ja nurmikasveista sekä pakkaajien yhteystiedot. Ruotsinkielinen versio on jakelussa 22.2. Landbygdens Folk -lehdessä. Lue esite tästä.

Nyt siemenkaupoille!

Nyt on oikea aika tehdä siemenkaupat kevään kylvöjä varten. Tässä vaiheessa myyntikautta valikoimamme on vielä hyvä, mutta kevättä kohti saatavuus kapenee suosituimpien lajikkeiden loppuessa. Tervetuloa asioimaan pakkaamoidemme kanssa!

Kiitokset messuilla vierailleille

Syksyn molemmat messut ovat takanapäin. Kiitokset kaikille osastoillamme vierailleille. Siementen kunnostus ja pakkaaminen on ollut meillä jo pitkään taydessä vauhdissa. Loppuvuoden aikana onkin hyvä aika tehdä siemenkauppoja, valikoima on nyt vielä hyvä. Kevättä kohti mentäessä kysytyimmät lajikkeet käyvät vähiin. Tervetuloa asioimaan pakkaamoidemme kanssa!