Tänään on  Onnea:Etusivu - Peltosiemen ry


Peltosiemenen syntysanat lausuttiin alkuvuodesta 1996, kun Savon seudulle perustettiin 'Peltosiemenet' -hankintarengas. Samaan aikaan Pohjanmaalla aloitti toimintaansa 'Pohjanmaan siemen' -niminen siementen tuotanto-oikeuksista neuvotteleva rengas. Vuotta myöhemmin nämä kaksi ryhmittymään yhdistyivät Peltosiemen ry:ksi.

Haastajan asemasta Peltosiemen on noussut vahvaksi siemenkaupan toimijaksi - kiitos aktiivisten jäsenpakkaamoiden kuin myös jalostajien ja lajike-edustajien, joiden kanssa yhteistyössä pystymme tarjoamaan viljelijöille kehityksen kärjessä olevia lajikkeita. Ohjenuoranamme uusia lajikkeita valittaessa on, että tuottamillamme sertifioiduilla siemenillä viljelijät voivat tavoitella merkittävää lisäarvoa aikaisempaan verrattuna.

Tänä päivänä Peltosiemen ry:llä on 42 maatilapakkaajaa eri puolella Suomea. Pakkaajamme ovat aktiiviviljelijöitä ja heillä on oman kädentietoa lajikkeista jo ennen niiden kauppaantuloa - he osaavat neuvoa niin lajikevalinnassa kuin myös viljelytoimissa. Tervetuloa tutustumaan valikoimiimme joka kattaa mm. NiklasBOR -, RiinaBOR - ja Obelix-kaurat, SeveriBOR-, Toria- ja Eifel-ohrat, FairytaleBOR-mallasohran, Sertori-, Lennox- ja QuarnaBOR -kevätvehnät, ReettaBOR -rukiin, SW Magnifik -syysvehnän sekä verrattomat nurmikasvimme  NuuttiBOR -timotein, InkeriBOR -nurminadan ja KarolinaBOR-ruokonadan.

Näiltä sivuilta löydät tietoa sekä edustamistamme vilja- ja nurmisiemenlajikkeista että jäsentemme yhteystiedot. Siemeniä on tarjolla pakkaajakohtaisesti joten, jos etsit tiettyä lajiketta myyviä pakkaajia, käytä hakutoimintoa.


Peltosiemen Oy
Kuivakorventie 1
30300 Forssa
Fax 03-4384 500

toimitusjohtaja Timo Uusi-Rauva : 040-7602 777